Pagina lijst

Projecten

In de afgelopen 2 decennia hebben wij tal van projecten en projectjes uitgevoerd.

Renovatie van een zolderverdieping

Wij hebben een bovenverdieping gerenoveerd van een huis van ca 150 jaar oud. Het was een soort van veredelde opslagruimte en we hebben er een mooi en modern appartement van gemaakt. (Meer foto's)


Verbouwen/renovatie van een woning (in Frankrijk)

Eén van ons heeft sinds de jaren 90 een huis in Frankrijk. Dit object is al 20 jaar een dankbaar object voor onze klushobby en daar is het ook wel begonnen. Of het nu gaat om bouw van een veranda of schuur, herinrichting van het woonhuis, bouwen van een badkamer of kelder, volledige vernieuwing van electra, u bedenkt het maar. Daar hebben we werkelijk van alles gedaan! (Meer foto's)

Ontwerp en bouw van een tuinhuis annex werkplaats

We hebben een tuinhuis annex werkplaats gebouwd, vanaf ontwerp tot realisatie, vanaf fundament tot dak, inclusief de complete inrichting en techniek. (Meer foto's)

Renovatie van een zeiljacht en motorboot

Een andere gezamenlijke hobby van ons is zeil- en motorboten: renovatie en inrichting ervan, vanaf motor- en navigatie/ICT techniek tot het bouwen van keukenpantry of slaapplekken. Maar dat kunnen we natuurlijk net zo goed met campers en caravans.
(Meer foto's)
Inrichten van een restaurant

We hebben een pizzarestaurant ingericht, vanaf houtgestookte oven tot en met zitplaatsen. Dit was vooral veel meubeltechniek, maar zeker ook bedrijfsvoering in de keuken.    

Dit zijn dus zomaar wat voorbeelden. Wij delen onze passie voor het leveren van kwalitatief goed werk tegen aanvaardbare kosten. Dat deden we destijds bij onze werk- en/of opdrachtgevers en dat willen we nu ook.