Klankkasten

WELKOM

U en wij hebben zoiets als nu nog nooit meegemaakt. Een wereld die op slot zit, waarin we collectief zwaar beperkt zijn in onze sociale, recreatieve en andere mogelijkheden. Een wereld waarin gewoontes en vrijheden die we hadden, niet meer gelden. En als uw levensruimte dan toch beperkt wordt, wilt u die beperkte ruimte natuurlijk wel zo aantrekkelijk mogelijk besteden.

Bijvoorbeeld door uw huis op te knappen, die zolderverdieping aan te pakken of de buitenboel te schilderen, you name it. Maar ook het opknappen van een vakantiehuisje of bootje behoort tot de mogelijkheden of toch dat tuinhuisje.

En daar kunt u dan ook weer tegenop zien. Natuurlijk kunt u een aannemer of klusbedrijf inschakelen maar ja, die vragen de hoofdprijs...  Wij bieden u graag een alternatief! 

Wie zijn wij ….

Wij zijn 3 mannen met een rijke schat aan professionele kennis en ervaring. Wij weten veel over ICT-problematiek, het domein van openbare orde en veiligheid, de Zorg, de (rijks)overheid, bedrijfsvoering etc. In dit soort omgevingen hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend en genieten wij nu van onze vrije tijd.

Wat ons echter ook al zo’n 20 jaar bindt, is onze gezamenlijke hobby: klussen. In de afgelopen 2 decennia hebben wij, in onze vrije tijd, tal van grote en kleine projecten uitgevoerd.

Onze individuele expertises en daarmee onze gezamenlijke krachten zijn aanvullend en breed. Ons palet aan vaardigheden bestaat onder andere uit interieurontwerp, binnenhuisarchitectuur, bouwkunde, renovatie en herstel, elektra, fijnmechanica, motortechniek, las- en ijzerwerk.

Weet u beste lezer, wij zijn drie handvaardige mannen die een succesvolle, professionele loopbaan achter de rug hebben. Wij zijn er echter nog lang niet aan toe om op onze lauweren te gaan rusten. Daar zijn we domweg veel te vitaal voor.

En dat onderscheidt ons dan ook van de reguliere klusbedrijven. Wij zijn er niet op uit om snel geld te verdienen noch om minimaal acceptabele kwaliteit te leveren of maximaal financieel te incasseren. Wij willen leuke, aantrekkelijke klussen waar wij onze creativiteit in kwijt kunnen net zoals we dat in ons werkzaam leven gewend waren!

Als individueel professional waren wij goed in ons werk en werden wij gewaardeerd. Als handwerkmannen willen wij diezelfde kwaliteit leveren en dezelfde waardering oogsten. En dit alles tegen aanvaardbare kosten.

Samenwerking

We werken graag samen, niet alleen met elkaar maar ook met u! Wilt u meewerken? Prima! Wilt u alleen de lastige delen uitbesteden? Dat kan. Ook advies en training geven wij met plezier.

Heeft u een renovatieklus in gedachten of ziet u op tegen het verbouwen van een zolderverdieping, etage, tuinhuis of boot? Laat het ons weten! Wij kunnen de hele klus doen maar een gezamenlijke aanpak met u vinden wij net zo leuk. Ons credo is dat we plezier willen hebben in de kwaliteit die we leveren. En dat kunnen we ook samen met u!

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of bekijk een paar van onze projecten.

Een klant over ons;

"Wat zo leuk is aan de mannen van P4S is dat ze de klus met plezier doen, goed kunnen communiceren en graag willen samen werken. Ze zijn erg goed in creatieve oplossingen, die ook tijdens de klus nog uit de hoed worden getoverd. Ze houden er van om er echt iets moois van te maken.

Geen gestreste aannemer met louche onderaannemers, waarbij je maar moet afwachten welke kwaliteit je qua werk en communicatie in huis haalt."